Aer conditionat 18000 btu

★★★★☆

Avem reduceri la aer conditionat 18000 btu! Cele mai bune produse de cea mai buna calitate la preturi super mici. Alege-o pe cea care te atrage cel mai mult si bucura-te de ea! Robustetea sa, calitatea inalta a materialelor si pretul sau incredibil, face aer conditionat 18000 btu sa fie o achizitie obligatorie.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Ce pret are Aer conditionat 18000 btu?

Luati in considerare consumul de energie. Multe aer conditionat 18000 btu sunt energofage, ceea ce inseamna pentru iti vor costa pe factura de energie. La a reduce cheltuielile de functionare, cautati modelele care sunt certificate Energy Star, ceea ce inseamna pentru sunt cu aproape 15% mai eficiente decat alte optiuni.

Fiind de natura desicanta (spre deosebire de celelalte modele de la aceasta pagina, care sunt toate de tip compresor), puteti genera sa functioneze EcoAir la oricare caldura ambientala, de la 1˚C la 35˚C. In medie, acesta aspira aproape 2 litri de umiditate pe zi, ceea ce inseamna ca iti trebui sa va ridicati intre fund cu destinatia de a goli rezervorul de trei litri in cel mult unul ocazii - se opreste automat cand s-a umplut - dar acest fapt nu este deloc neobisnuit pentru. Ati putea considera ca rezervorul mai mic ar fi mai simplu si mai usor de golit, chiar daca trebuie sa faci acest fenomen mai des.

De asemenea, va vom ajuta sa evitati sa cheltuiti prea putin sau sa iti cumparati cu care nu se potriveste nevoilor dumneavoastra si care pur si usor nu va reusi sa extraga apa intre aer. Fie cu privire la ai un buget restrans, fie ca sunteti pregatit sa cheltuiti mai mult, iti vom ajuta sa cumpara cea mai potrivita.

Intretinere: Este foarte fundamental sa iti intretineti aer conditionat 18000 btu, de asemenea ca aveti in cont de cat de usor ar fi de curatat atunci cand il cumparati. Unele dispozitive grozave isi pot goli in sortiment continuu rezervoarele cu un canal de scurgere, ceea ce inseamna cu privire la nu iti trebui sa le goliti fizic chiar dumneavoastra.

Toate fac aceeasi treaba de baza, dar se afla cinci abordari diferite. Cele mai mari si cele mai comune sunt modelele cu refrigerant sau compresor, care folositi o tehnologie similara cu cea a unui frigider sau congelator. Acestea aspira aerul si il racesc, condensand oricare umiditate pe volumul ce trece printr-o serpentina refrigerata. Apa se scurge apoi si se alimenteaza in rezervorul de apa de dedesubt, in moment ce aerul ar fi reincalzit si eliberat in incapere.

Cele de calitate mare sunt cele care elimina cu aproximatie 20 de pinte pe zi sau mai putin. Acestea sunt cele mai potrivite cu directia de dormitoare sau bai. Vor putea de obicei sa elimine de pe 40 la 50 de pinte pe zi de umiditate din aer, ceea ce le efectua mult mai versatile cu scopul de utilizarea acasa dumneavoastra Cele mai robuste portabile pot aspira 50 de pinte sau mai mult de umiditate pe zi intre aer.

Intelegeti-va spatiul. Capacitatea unui aer conditionat 18000 btu se masoara de obicei in pinte pe 24 de ore, conform programului Energy Star al EPA, iar cesta cifra este cruciala cu directia de a gasi tipul potrivit. Doi lucruri au impact cu privire capacitatii de care vei avea nevoie: marimea camerei si umiditatea relativa. Cele mai multe locuinta mici si medii au necesitate de 20 pana la 80 de pinte, in moment ce camerele mai mari au posibil necesitate de 40 pana la 70 sau mai mult. Spatiile incantator de umede sau umede vor avea lipsa chiar mai mult. (Energy Star are un grafic trebuincios care explica folosul adecvata).

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult