Aer conditionat 24 btu

★★★★☆

Avem reduceri la aer conditionat 24 btu! Cele mai bune produse de cea mai buna calitate la preturi super mici. Alege-o pe cea care te atrage cel mai mult si bucura-te de ea! Robustetea sa, calitatea inalta a materialelor si pretul sau incredibil, face aer conditionat 24 btu sa fie o achizitie obligatorie.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Aer conditionat 24 btu?

Cele mai de calitate aer conditionat 24 btu pot socate rapid cantitati indrazneti de apa printre mai multe incaperi intre casa. Desi exista o gama de tipuri diferite, game de preturi si caracteristici disponibile, speram cu privire la cesta pagina v-a ajutat sa iti restrangeti optiunile.

Cantitatea de lichid pe care o poate socate din aer intr-o vremea de 24 de ore se masoara de obicei in pinte pe zi - desi ocazional il vei vedea, de asemenea, etichetat cu destinatia de fiind in galoane pe zi. De obicei, numarul de pinte pe zi va fi strans legat de cat de scurta este spatiul pe care unitatea il te ajuta ca a dezumidifica.

In cazul desicantului, pe de alta parte, un material adsorbant extrage apa din aer, care o incalzeste inainte de a se scurge in rezervor. Potrivit expertilor, cele frigorifice sunt mai potrivite pentru temperaturi ridicate, in moment ce cele cu desicant functioneaza mai bine la temperaturi mai scazute (cum ar fi, de exemplu, un subsol sau un pod neincalzit).

Desi se afla o serie de aer conditionat 24 btu intre care puteti alege, nu toate modelele sunt cele ideale si nu toate unitatile vor functiona perfect ca dumneavoastra. Exista anumite aspecte pe care trebuie sa le luati in considerare inainte de a investi in casa dvs.

In general, utilizati fie un compresor, fie un rotor desicant ca a condensa umiditatea dintre aerul aspirat in aparat. Compresoarele sunt cele mai comune, dar este probabil sa nu functioneze la temperaturi sub 41 de grade Fahrenheit si iti trebui sa monitorizati bobina cu directia de a iti asigura pentru nu ingheata. Ambele tipuri sunt clasificate in functie de cantitatea de umiditate pe care o pot extrage din aer in oricare zi. Cele mici, portabile, elimina in jur de 13 sau 14 uncii de apa pe zi, in timp ce unitatile mai mari ar putea elimina 40 sau 80 de pinte pe zi. Cele cu destinatia de intreaga casa pot extrage pana la 95 de pinte pe zi.

Apoi, este necesar sa luati in considerare si casa dumneavoastra, fiindca umiditatea ridicata poate deteriora lemnul, pervazurile fiind in particular de vulnerabile la putrezire. In functie de creativitatea sa, poate descarca pana la 25 de litri de umiditate din atmosfera inconjuratoare pe zi. In timp, aceasta umiditate ar putea face ravagii in structura incaperei dumneavoastra.

Intretinere: Este foarte fundamental sa iti intretineti aer conditionat 24 btu, asa cu privire la aveti in cont de cat de simplu este de curatat in acel caz cand il cumparati. Unele dispozitive grozave isi pot goli in soi continuu rezervoarele cu un canal de scurgere, ceea ce inseamna cu directia de nu va trebui sa le goliti fizic chiar dumneavoastra.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult