Aer conditionat cele mai bune

★★★★☆

Avem reduceri la aer conditionat cele mai bune! Cele mai bune produse de cea mai buna calitate la preturi super mici. Alege-o pe cea care te atrage cel mai mult si bucura-te de ea! Robustetea sa, calitatea inalta a materialelor si pretul sau incredibil, face aer conditionat cele mai bune sa fie o achizitie obligatorie.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Aer conditionat cele mai bune?

Intelegeti-va spatiul. Capacitatea unui aer conditionat cele mai bune se masoara de obicei in pinte pe 24 de ore, conform programului Energy Star al EPA, iar cesta cifra ar fi cruciala ca a gasi modelul potrivit. Doi lucruri au impact inspre capacitatii de care veti avea nevoie: masura camerei si umiditatea relativa. Cele mai multe camere mici si medii au necesitate de 20 pana la 40 de pinte, in timp ce camerele mai folositori au probabil lipsa de 80 pana la 40 sau mai mult. Spatiile excelent de umede sau umede vor avea lipsa chiar mai mult. (Energy Star are un grafic util care explica eficienta adecvata).

functioneaza prin eliminarea excesului de apa din aerul inconjurator, mentinand nivelul de umiditate scazut, ceea ce ajuta la reducerea cresterii mucegaiului si a peretilor umezi. Sunt suficient de usor de utilizat (in esenta, trebuie doar sa le porniti si sa le opriti), nu sunt prea costisitoare cu privire la functionare si, cu privire deosebire de versiunile mai vechi, sunt in momentul asta mai silentioase pentru niciodata. Acestea nu este necesar confundate cu umidificatoarele, care completa umiditate in mediile uscate.

Acest fapt variaza foarte mult in functie de design, marime si rata de extractie. In general, desicantul folositi mai multa potenta pe ora decat un prototip cu compresor, dar poate merge si mai eficient in eliminarea umiditatii, ceea ce inseamna ca costurile tind sa se echilibreze.

In prefata acestui articol, am abordat categoriile de dimensionare (capacitatile) care sunt de obicei atasate fiecarui aer conditionat cele mai bune si care se refera la cantitatea de umiditate pe care o pot extrage din aer in orisicare timpul de 24 de ore.

Nivelurile excesiv de ridicate de umiditate dintre interiorul spatiului tine de locuit cauzeaza acea senzatie de umezeala si neplacuta pe care o cunoastem cu totii. Semnele observabile, cum ar fi mucegaiul si mucegaiul, sunt un motiv suficient ca a investi in.

Fiind de natura desicanta (spre deosebire de celelalte modele de la aceasta pagina, care sunt toate de tip compresor), puteti genera sa functioneze EcoAir la oricare caldura mare ambientala, de pe 1˚C la 35˚C. In medie, acesta aspira aproape cinci litri de umiditate pe zi, ceea ce inseamna pentru va trebui sa va ridicati din fund cu privire la a goli rezervorul de doi litri in cel putin cinci ocazii - se opreste automat cand s-a umplut - dar acest fapt nu ar fi deloc neobisnuit pentru. Ati putea considera cu scopul de rezervorul mai mic este mai simplu si mai usor de golit, chiar daca ii nevoie sa zidesti acest fapt mai des.

Caracteristici: Doriti un dispozitiv standard care pur si simplu scade umiditatea sau vrei un aer conditionat cele mai bune mai bun care sa vina cu functii utile, cum ar fi un umidostat, ceasul de timp sau ceasul de inghet? Desi sunt mai scumpe, aceste caracteristici va pot permite sa obtineti si mai putin de la aerul dumneavoastra.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult