Aer conditionat cez

★★★★☆

Avem reduceri la aer conditionat cez! Cele mai bune produse de cea mai buna calitate la preturi super mici. Alege-o pe cea care te atrage cel mai mult si bucura-te de ea! Robustetea sa, calitatea inalta a materialelor si pretul sau incredibil, face aer conditionat cez sa fie o achizitie obligatorie.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Aer conditionat cez?

Un aer conditionat cez este un aparat electric care socate umiditatea din aer cu scopul de a reduce nivelul de umiditate dintr-un spatiu inchis. Acestea pot fi utilizate in aproximativ oricare camera dintr-o gospodarie sau dintr-o cladire comerciala, desi sunt utilizate cel mai des in zonele predispuse la umiditate ridicata, cum ar fi baia sau bucataria.

Daca este vorba de o baie de destina sau de o zona de spalatorie care iti fi folosita doar ocazional, un rezervor de scurta marime va fi cel mai bun. Nivelul de zgomot nu este atat de important in acest caz, fiindca nu veti fi prea putin prin preajma cu directia de a-l auzi. Pe de alta parte, daca intentionati sa utilizati spatiul suplimentar cu destinatia de a locui, a iti distra sau pur si simplu cu destinatia de a iti relaxa, situatia este diferita.

Un ar fi un aparat relativ simplu. Acesta capteze aerul in interior, in interiorul sau, serpentinele de evaporare reci condenseaza apa si o colecteaza intr-o galeata, eliberand in acelasi timp aerul incalzit inapoi in incapere.

Diferenta cheie este pompa. aer conditionat cez cu pompa tind sa aiba o calitate scurta de dezumidificare, intrucat apa colectata este imediat drenata. Celalalt furtun ar trebui sa fie conectat de pe pompa la scurgerea externa. Acum, orisicare apa care se retine in spate iti fi pompata in drenaj.

Daca intentionati sa dezumidificati doar ocazional - cu privire la cinci zile in bucatarie sau in baie - iti puteti multumi intr-un mini-cu o rata de extractie de sub 1l. Va fi convenabil de cumparat, ieftin de utilizat si perfect eficient. Acelasi fapt este valabil si daca incercati sa combateti umezeala sau mucegaiul intr-o zona mai mica, cum este un dulap, o debara sau un dormitor de box.

O a treia electie de luat in considerare ar fi cumpararea unei pompe postvanzare care se te ajuta cu scopul de a conecta la unitatea tine si care va ofera optiuni suplimentare cu destinatia de drenarea umiditatii colectate.

Asadar, un aer conditionat cez cu pompa foloseste putere pentru procesul de dezumidificare, precum si ca drenarea apei, in timp ce unitatile standard folositi vlaga doar pentru primul, ceea ce explica diferenta de consum de energie.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult