Aer conditionat de pardoseala

★★★★☆

Avem reduceri la aer conditionat de pardoseala! Cele mai bune produse de cea mai buna calitate la preturi super mici. Alege-o pe cea care te atrage cel mai mult si bucura-te de ea! Robustetea sa, calitatea inalta a materialelor si pretul sau incredibil, face aer conditionat de pardoseala sa fie o achizitie obligatorie.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Aer conditionat de pardoseala?

Unele dispozitive sunt concepute cu directia de a socate doar o marime limitata de umiditate printre aer. Intre timp, altele sunt lucrate cu privire la a merge in conditii extreme de umiditate. Inainte de a achizitiona un aer conditionat de pardoseala, este necesar sa iti evaluati nevoile de dezumidificare si sa includeti un prototip care sa le satisfaca cel mai bine.

Daca nu doriti sa goliti frecvent rezervorul de apa al aparatului, puteti cauta un prototip care include o scurgere incorporata. Cel mai simplu sistem de drenaj ar fi alimentat prin gravitatie, dar unele unitati sunt echipate cu o pompa de drenaj mai puternica. Daca intentionati sa o utilizati intr-un subsol cu o scurgere de podea in apropiere, o scurgere gravitationala poate fi suficienta. Retineti doar ca, de obicei, iti trebui sa va includeti propriul furtun de drenaj pe care sa-l utilizati. Asigurati-va cu directia de unitatea nu ar fi amplasata prea departe de scurgere si cu scopul de exista cel mult o panta usoara cu destinatia de a va asigura cu destinatia de gravitatia isi poate efectua treaba cu privire la a muta apa uzata intre rezervor asupra scurgere.

Lucrul cu adevarat bun despre este cu destinatia de puteti supervisa cu simplitate indiciu ca functioneaza. Aruncati o privire in recipientul de colectare a apei si veti fi posibil uimit de cata umiditate a extras intre aerul rarefiat (pana la 25 de litri pe zi la unele modele). Din cand in cand va trebui sa goliti recipientul de apa, desi toate aceste modele se vor opri singure atunci cand sunt pline.

Cel mai bun teren cu scopul de a incep ar fi sa cumpara masura camerei in care intentionati sa utilizati aer conditionat de pardoseala cel mai des. Puteti folosi cu destinatia de punct de plecare orientarile noastre privind dimensiunile enumerate mai sus. Apoi, luati in considerare gradul de umezeala al spatiului dvs. Sunt testate cu un mediu controlat de 65 de grade si 60% umiditate. Daca spatiul dvs. este mai umed decat atat, va fi benefic sa mariti cu o marime mai mica decat cea recomandata in functie de metrii patrati aveti camerei domnia voastra Unele consideratii suplimentare merita adaugarea a zece pana la doi pinte de marime cu directia de fiecare conditie. Acestea includ:

Fiind de natura desicanta (spre deosebire de celelalte modele de pe aceasta pagina, care sunt toate de tip compresor), puteti efectua sa functioneze EcoAir la orisicare caldura ambientala, de la 1˚C la 35˚C. In medie, acesta aspira cu aproximatie 8 litri de umiditate pe zi, ceea ce inseamna cu scopul de iti trebui sa va ridicati intre fund cu destinatia de a goli rezervorul de unul litri in cel putin unul ocazii - se opreste automat cand s-a umplut - dar acest lucru nu este deloc neobisnuit pentru. Ati putea considera cu destinatia de rezervorul mai mic ar fi mai usor si mai simplu de golit, chiar daca este necesar sa faci acest fapt mai des.

Cantitatea de lichid pe care o poate descarca dintre aer intr-o epoca de 24 de ore se masoara de obicei in pinte pe zi - desi ocazional il veti vedea, de asemenea, etichetat cu destinatia de fiind in galoane pe zi. De obicei, numarul de pinte pe zi iti fi strans legat de cat de scurta ar fi spatiul pe care unitatea il poate dezumidifica.

Chiar si asa, daca gasesti o casa mare sau daca va confruntati cu umezeala severa, un aer conditionat de pardoseala de forta mai mica ar fi aproximativ intotdeauna o electie mai buna. Pentru casele mai mici, rulote, necazuri usoare de umiditate sau camere individuale in care spatiul este important, puteti dispensa cu o forta mai mica.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult