Aer conditionat diy

★★★★☆

Avem reduceri la aer conditionat diy! Cele mai bune produse de cea mai buna calitate la preturi super mici. Alege-o pe cea care te atrage cel mai mult si bucura-te de ea! Robustetea sa, calitatea inalta a materialelor si pretul sau incredibil, face aer conditionat diy sa fie o achizitie obligatorie.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Aer conditionat diy?

aer conditionat diy cu pompa tind sa aiba costuri initiale si de intretinere mai mari, deoarece au mai multe piese care necesita reparatii si intretinere. Toate trebuie sa stocheze sau sa evacueze apa pe care o colecteaza si se vor opri automat daca nu pot efectua acest lucru.

Casele cu umiditate ridicata, deosebit in subsol, vor fi de foarte buna alegere de. Pastrarea controlului catre excesului de umiditate intre aer va reduce cresterea mucegaiului, a mucegaiului si a oricaror alte factori urate carora le convine sa creasca in zone umede si intunecate. Dincolo de grija fata de sanatatea tine si de integritatea structurala a casei, reducerea excesului de umiditate va efectua cu directia de incapere dumneavoastra sa fie mai confortabila.

Fiind de natura desicanta (spre deosebire de celelalte modele de pe aceasta pagina, care sunt toate de tip compresor), puteti realiza sa functioneze EcoAir la orice caldura mare ambientala, de pe 1˚C la 35˚C. In medie, acesta aspira cu aproximatie 2 litri de umiditate pe zi, ceea ce inseamna cu scopul de va trebui sa va ridicati printre fund cu destinatia de a goli rezervorul de unul litri in cel mult trei ocazii - se opreste automat cand s-a umplut - dar acest fapt nu este deloc neobisnuit pentru. Ati putea considera cu destinatia de rezervorul mai mic ar fi mai usor si mai simplu de golit, chiar daca este necesar sa realizezi acest fapt mai des.

Faptul pentru cheltuiti mai multi bani nu inseamna neaparat cu scopul de vei gasiti un aer conditionat diy de calitate superioara. In multe cazuri, modelele mai scumpe includ caracteristici suplimentare, mai degraba decat productivitatea de a extrage apa mai repede.

In general, utilizeaza fie un compresor, fie un rotor desicant cu directia de a condensa umiditatea din aerul aspirat in aparat. Compresoarele sunt cele mai comune, dar este probabil sa nu functioneze la temperaturi sub 41 de grade Celsius si iti trebui sa monitorizati bobina cu directia de a iti asigura cu privire la nu ingheata. Ambele tipuri sunt clasificate in functie de cantitatea de umiditate pe care o pot extrage printre aer in oricare zi. Cele mici, portabile, golii in jur de 13 sau 14 uncii de apa pe zi, in moment ce unitatile mai importanti ar putea socate 50 sau 40 de pinte pe zi. Cele ca intreaga casa pot extrage pana la 95 de pinte pe zi.

Si, chiar si in cadrul frigiderelor si desicatoarelor, cinci modele cu aceeasi putere declarata ar putea varia de proportii in ceea ce priveste productivitatea - singura modalitate de a fi sigur care iti efectua o treaba buna este sa cititi parerile noastre.

Diferenta cheie este pompa. aer conditionat diy cu pompa tind sa aiba o capacitate scurta de dezumidificare, intrucat apa colectata este imediat drenata. Celalalt furtun ar trebui sa fie conectat de pe pompa la scurgerea externa. Acum, orisicare apa care se acumula in spate va fi pompata in drenaj.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult