Aer conditionat fara furtun

★★★★☆

Avem reduceri la aer conditionat fara furtun! Cele mai bune produse de cea mai buna calitate la preturi super mici. Alege-o pe cea care te atrage cel mai mult si bucura-te de ea! Robustetea sa, calitatea inalta a materialelor si pretul sau incredibil, face aer conditionat fara furtun sa fie o achizitie obligatorie.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Aer conditionat fara furtun?

Ceea ce inseamna cu directia de dumneavoastra ca, daca intentionati sa lasati aer conditionat fara furtun sa functioneze cu scopul de perioade prelungite de timp, iti trebui sa iti asigurati cu scopul de ati prevazut o modalitate de scurgere a apei, fie cu destinatia de ar fi vorba de o scurgere interna in podea, de o galeata sau un rezervor foarte mare, de o chiuveta sau de o fereastra exterioara. Cumpararea cu o pompa incorporata efectua cesta sarcina mult mai usoara. Daca ar fi furnizat fara un furtun de scurgere, iti puteti genera doi singur cu o lungime potrivita de furtun de gradina.

Cu exceptia mini, cateodata nu se afla o diferenta de marime prea mica dintre modelele capabile sa elimine mai multe pinte pe zi si unitatile cu capacitati mai limitate de eliminare a umiditatii.

In cazul desicantului, pe de alta parte, un material adsorbant extrage apa intre aer, care o incalzeste inainte de a se scurge in rezervor. Potrivit expertilor, cele frigorifice sunt mai potrivite pentru temperaturi ridicate, in timp ce cele cu desicant functioneaza mai corect la temperaturi mai scazute (cum ar fi, de exemplu, un subsol sau un pod neincalzit).

aer conditionat fara furtun pe care il avem ca tine aici este un model exceptional de pe Vremi. Acest model functioneaza cu facilitate la temperaturi scazute, ceea ce il face o compilatie excelenta cu destinatia de subsolul sau garajul dumneavoastra, atata timp cat temperatura camerei de acolo nu scade sub 40°F. Totusi, acesta nu ar fi singurul motiv cu destinatia de care ar trebui sa-l cumparati, deoarece functioneaza foarte silentios si ar fi cu aproximatie sigur ca nu va va deranja nici acasa.

Totul depinde de cat de putin spatiu aveti nevoie sa dezumidificati. sunt adesea evaluate in functie de rata de extractie: cata apa pot golii printre aer intr-o singura zi. Acest fapt ar fi separat de productivitatea rezervorului de apa, care se refera la cata apa pot stoca inainte de a fi necesitate sa le goliti.

In general, folositi fie un compresor, fie un rotor desicant cu privire la a condensa umiditatea dintre aerul aspirat in aparat. Compresoarele sunt cele mai comune, dar ar fi posibil sa nu functioneze la temperaturi sub 41 de grade Fahrenheit si va trebui sa monitorizati bobina cu privire la a va asigura cu directia de nu ingheata. Ambele tipuri sunt clasificate in functie de cantitatea de umiditate pe care o pot extrage intre aer in fiecare zi. Cele mici, portabile, golii in jur de 13 sau 14 uncii de apa pe zi, in timp ce unitatile mai mari ar putea golii 40 sau 40 de pinte pe zi. Cele pentru intreaga casa pot extrage pana la 95 de pinte pe zi.

Daca doriti un aer conditionat fara furtun complet silentios, un aparat non-electric ar fi cea mai buna optiune. Dupa cum am mentionat mai sus, acestea sunt putin mai mult eficiente si sunt potrivite doar ca necazuri usoare. Lipsa lor de piese in miscare inseamna cu scopul de sunt cu adevarat silentioase totusi.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult