Aer conditionat fara unitate exterioara

★★★★☆

Avem reduceri la aer conditionat fara unitate exterioara! Cele mai bune produse de cea mai buna calitate la preturi super mici. Alege-o pe cea care te atrage cel mai mult si bucura-te de ea! Robustetea sa, calitatea inalta a materialelor si pretul sau incredibil, face aer conditionat fara unitate exterioara sa fie o achizitie obligatorie.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Ce pret are Aer conditionat fara unitate exterioara?

Locatia: Zona in care va fi amplasat aer conditionat fara unitate exterioara tine iti avea un impact catre deciziei dvs. in momentul cand cumparati. De exemplu, este probabil sa ai necesitate de el doar pentru o zona mica, cum ar fi un dulap sau un dulap unde se dezvolta mucegai sau poate fi necesar cu directia de a reduce umiditatea in mai multe dormitoare. Vin cu diferite niveluri de capacitate, asa ca ar fi de baza sa cunoasteti zona in care va functiona ca a gasi cel mai eficient dispozitiv ca aceasta sarcina.

Dimensiunea sau creativitatea descrie cati litri de apa te ajuta cu destinatia de a extrage printre aer in oricare zi, mai curand decat masura sa fizica sau eficienta rezervorului de apa (desi cu o rata de extractie mai mare sunt cateodata mai indrazneti si contin rezervoare mai mari).

Acest fapt variaza foarte mult in functie de design, dimensiune si rata de extractie. In general, desicantul utilizati mai multa energie pe ora decat un model cu compresor, dar poate merge si mai eficient in eliminarea umiditatii, ceea ce inseamna cu privire la costurile tind sa se echilibreze.

Sa recunoastem, aceste aer conditionat fara unitate exterioara sunt concepute ca a dormi. Sa ai in dormitor un dispozitiv care bazaie si zornaie pe tot timpul noptii este contraintuitiv, chiar daca indeplineste functia dorita de a controla umiditatea din aer. Am ales sa rezolvam eforturi suplimentare ca a merge cat mai silentios posibil, in acest fel incat sa nu iti deranjeze somnul in durata noptii.

In functie de configuratie, drenajul poate avea pamant prin utilizarea gravitatiei sau prin utilizarea unei pompe de condensare. Drenajul gravitational ar fi posibil atunci cand gasesti acces la un canal de scurgere la nivelul podelei. Aceasta presupune pur si usor conectarea oricarui tip de furtun la iesirea de scurgere si permite condensului sa curga in scurgere cu ajutorul gravitatiei. Este posibil sa se ajute la drenaj prin plasarea la inaltime. Daca includeti sa realizezi acest lucru, asigurati-va cu privire la suprafata aleasa ar fi sigura, stabila, nivelata si aproape de scurgere.

Cele enumerate sunt unic de valoroase in special cu directia de nivelurile de umiditate printre subsolurile care sunt pline de mucegai, bacterii, praf, mucegai, intrucat le pot golii cu lejeritate intre aer si chiar iti pot ajuta sa mentineti costurile casnice la un nivel scazut, deoarece excesul de umiditate cu fermitate poate destina atat sistemul de incalzire, cat si pe cel de racire.

Optati pentru dotarile suplimentare potrivite. Cu fermitate cu directia de puteti conecta aer conditionat fara unitate exterioara si sa il numiti o zi, dar patru upgrade-uri pot genera experienta mult mai convenabila. Majoritatea modelelor va permit sa atasati un furtun de drenaj daca nu doriti sa turnati manual unitatea in toate zilele - dar veti avea necesitate de o unitate cu pompa daca doriti sa trimiteti apa in sus, intr-o chiuveta. Auto-humidificatoarele monitorizeaza umiditatea relativa si se opresc atunci cand ar fi atins nivelul dorit. Iar indicatorii de filtrare iti reamintesc cand este necesar sa schimbati filtrul.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult