Aer conditionat fara unitate externa

★★★★☆

Avem reduceri la aer conditionat fara unitate externa! Cele mai bune produse de cea mai buna calitate la preturi super mici. Alege-o pe cea care te atrage cel mai mult si bucura-te de ea! Robustetea sa, calitatea inalta a materialelor si pretul sau incredibil, face aer conditionat fara unitate externa sa fie o achizitie obligatorie.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De unde sa cumperi Aer conditionat fara unitate externa?

Sunt dimensionate in functie de cantitatea totala de umiditate pe care o pot golii dintre aer. Aceasta se masoara in pinte de umiditate extrasa pe zi. Un aer conditionat fara unitate externa mic te ajuta pentru a fi evaluat la 25 de pinte. Acest fenomen inseamna cu directia de aparatul te ajuta ca a descarca 25 de pinte de umiditate din aer in 24 de ore in conditii de testare prestabilite. Din moment ce nu locuiti intr-un laborator de testare, de unde aveti in gand ce inseamna acest fenomen cu privire la casa dumneavoastra? Ei bine, aici intervenim actuali cu destinatia de a va ajuta sa faci cea mai buna estimare a nevoilor dumneavoastra.

Nivelurile ridicate de umiditate din casa, biroul sau garajul dvs pot invita cei mai indezirabili oaspeti: mucegaiul si mucegaiul. Greu de eliminat si neplacut sa fii in preajma, cel mai corect ar fi sa impiedici aparitia acestor invadatori. In acest scop, ar fi un aparat esential in fiecare spatiu cu niveluri ridicate de umiditate.

In general, acestea sunt eficiente doar intr-o incapere incalzita, deoarece se bazeaza pe faptul cu destinatia de suprafata rece intre interiorul ar fi mai rece decat aerul dintre camera. Daca temperatura din incapere scade prea mult, aceasta iti fi mai rece, si nu mai calda, decat suprafata rece.

Acesta este tipul de aer conditionat fara unitate externa pe care l-am testat in acest ghid. Fiecare prototip dispune de obicei de un set de roti si un maner de transport, ceea ce il realiza relativ usor de mutat dintr-o odaie in alta, dupa cum ar fi necesar. Perfect pentru reducerea umiditatii cu un subsol umed.

Nu uitati: daca scoateti din 15 l si 20 l pe zi, ii nevoie sa aiba un rezervor cu o capacitate care sa faca fata - altfel il vei goli la fiecare trei ore. 3l ar fi minimul absolut, in moment ce 5l sau 6l va vor permite sa goliti ceva mai putin.

Multe setari de spalare a rufelor nu fac decat sa ridice puterea la maxim cu privire la o epoca de timp stabilita, desi unele sunt mai sofisticate si sunt concepute cu privire la a va economisi si putere prin optimizarea performantei, asa incat sa lucreze atat cat trebuie si nu mai mult. Producatorii spun cu privire la in acest fel hainele dvs. vor ramane mai moi decat in cazul unui uscator cu tambur. Atarnarea hainelor pe un calorifer poate provoca condens, astfel cu destinatia de ar trebui sa evitati intotdeauna sa stabilesti acest lucru.

Asadar, un aer conditionat fara unitate externa cu pompa foloseste energie cu privire la procesul de dezumidificare, precum si cu privire la drenarea apei, in timp ce unitatile standard utilizati energie doar cu directia de primul, ceea ce explica diferenta de consum de energie.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult