Aer conditionat gree caldura

★★★★☆

Avem reduceri la aer conditionat gree caldura! Cele mai bune produse de cea mai buna calitate la preturi super mici. Alege-o pe cea care te atrage cel mai mult si bucura-te de ea! Robustetea sa, calitatea inalta a materialelor si pretul sau incredibil, face aer conditionat gree caldura sa fie o achizitie obligatorie.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Ce pret are Aer conditionat gree caldura?

Cel mai bun sol cu destinatia de a incep ar fi sa poti obtine marimea camerei in care intentionati sa utilizati aer conditionat gree caldura cel mai des. Puteti folosi cu privire la punct de plecare orientarile noastre privind dimensiunile enumerate mai sus. Apoi, luati in considerare gradul de umezeala al spatiului dumneavoastra Sunt testate intr-un mediu controlat de 65 de grade si 60% umiditate. Daca spatiul voi este mai umed decat atat, va fi benefic sa mariti cu o masura mai scurta decat cea recomandata in functie de metrii patrati gasesti camerei tine Unele consideratii suplimentare merita adaugarea a patru pana la 8 pinte de marime cu directia de fiecare conditie. Acestea includ:

Impreuna cu, utilizatorul primeste, de asemenea, un manual de utilizare din apropiere si un serviciu consumatori pe viata, ceea ce este ceva ce merita cu certitudine o lauda.

In general, utilizati fie un compresor, fie un rotor desicant cu directia de a condensa umiditatea dintre aerul aspirat in aparat. Compresoarele sunt cele mai comune, dar ar fi posibil sa nu functioneze la temperaturi sub 41 de grade Fahrenheit si va trebui sa monitorizati bobina cu destinatia de a va asigura ca nu ingheata. Ambele tipuri sunt clasificate in functie de cantitatea de umiditate pe care o pot extrage dintre aer in orice zi. Cele mici, portabile, elimina in jur de 13 sau 14 uncii de apa pe zi, in timp ce unitatile mai mari ar putea golii 50 sau 80 de pinte pe zi. Cele pentru intreaga casa pot extrage pana la 95 de pinte pe zi.

Odata ce v-ati dat seama de ce masura si putere de aer conditionat gree caldura aveti nevoie, ati finalizat primul pas. Apoi aceea vine o simpla compilatie a calitatii, precum si o colectie a caracteristicilor si functiilor suplimentare de care gasesti necesitate si care va plac. Au recipiente de apa de dimensiuni diferite, au optiuni diferite cu destinatia de drenaj continuu, variaza in ceea ce priveste capacitatea energetica, utilizez diferiti agenti frigorifici, au diferite afisaje de control si de asemenea mai departe. Multe printre aceste caracteristici sunt o chestiune de colectie personala, subiectiva, in moment ce altele sunt in procedeu obiectiv foarte apetisante de avut.

Nu uitati: daca scoateti din 15 l si 20 l pe zi, este necesar sa aiba un rezervor cu o putere care sa faca fata - altfel il vei goli la orice unul sau doi ore. 3l ar fi minimul absolut, in moment ce 5l sau 6l iti vor permite sa goliti ceva mai putin.

Din nou, daca subsolul dvs ar fi conceput cu destinatia de a fi un spatiu de locuit confortabil sau chiar un dormitor de rezerva, caldura iti fi mai putin cu destinatia de sigur mai calda. O izolatie suplimentara, un sistem de incalzire eficient si o etansare capacitatea a ferestrelor vor lasa temperatura aerului mai stabila. Prin urmare, aceasta iti fi mai mult predispusa la fluctuatii extreme cauzate de efectele mediului exterior. In aceste conditii, cel mai probabil, dumneavoastra nu va fi expus la temperaturi de inghet.

Luati in considerare consumul de energie. Multe aer conditionat gree caldura sunt energofage, ceea ce inseamna cu scopul de iti vor costa pe factura de energie. Pentru a reduce cheltuielile de functionare, iti doresti modelele care sunt certificate Energy Star, ceea ce inseamna ca sunt cu aproape 15% mai eficiente decat alte optiuni.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult