Aer conditionat gri

★★★★☆

Avem reduceri la aer conditionat gri! Cele mai bune produse de cea mai buna calitate la preturi super mici. Alege-o pe cea care te atrage cel mai mult si bucura-te de ea! Robustetea sa, calitatea inalta a materialelor si pretul sau incredibil, face aer conditionat gri sa fie o achizitie obligatorie.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Aer conditionat gri?

aer conditionat gri sunt aparate simple si, in general, nu veti vedea (sau nu vei avea nevoie) de multe caracteristici suplimentare. Il conectati la priza, setati nivelul de umiditate dorit si il lasati sa functioneze. Cu toate acestea, exista cateva caracteristici disponibile care fac mai usoara utilizarea.

7 pana la 12 litri - cesta este o putere mica. Un aparat frigorific de cesta marime ar fi ideal cu privire la o singura persoana care locuieste intr-un apartament mic, care cauta un aparat usor si portabil cu destinatia de a rezolva o problema usoara de umiditate - sa spunem cu directia de mucegaiul tinde sa se dezvolte si trebuie sa il gestionati.

Similar cu frigiderele, frigiderele rezidentiale foloseste metoda condensarii pe care am descris-o mai sus. In cazul modelelor cu desicant, materialele absorbante din interiorul aparatului extrag apa intre aer pe marimea ce acesta trece prin el.

Pentru a fi clasificat cu scopul de fiind cel mai bun aer conditionat gri silentios, credem cu directia de un model trebuie sa aiba atat o iesire de zgomot redus, cat si performante excelente - nu te ajuta cu directia de a fi doar silentios. Modelul de mai jos este, de asemenea, o optiune de luat in considerare daca aveti lipsa de doi silentios cu destinatia de dormitorul dvs (dar fiti atenti pentru nu ar fi complet silentios).

Deci, de unde incepeti sa cumparati? In timp ce marimea spatiului dvs iti fi cel mai mica factor decisiv, alte caracteristici includ nivelul de zgomot, folosul energetica si cat de usor este sa programati sau sa carati rezervorul de apa undeva cu privire la a se scurge.

nu este necesar sa fie zgomotoase si exista doi alegeri valoroase aproximativ silentioase. Acestea vor merge discret la domiciliu voi fara sa interfereze cu somnul sau cu munca dvs., astfel pentru un sortiment silentios sau un soi ecologic merita orisicare extra - mai perferat daca va va economisi niste bani in costurile de functionare.

aer conditionat gri desicant: Acest tip de dispozitiv ar fi proiectat cu temperaturi mai scazute, ceea ce il face anume de trebuincios pentru garaje si medii mai reci. Acestea functioneaza prin utilizarea unui material absorbant care socate umiditatea dintre aer inainte de a fi incalzit cu scopul de a permite apei sa cada in rezervor.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult