Aer conditionat inverter

★★★★☆

Avem reduceri la aer conditionat inverter! Cele mai bune produse de cea mai buna calitate la preturi super mici. Alege-o pe cea care te atrage cel mai mult si bucura-te de ea! Robustetea sa, calitatea inalta a materialelor si pretul sau incredibil, face aer conditionat inverter sa fie o achizitie obligatorie.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Aer conditionat inverter?

aer conditionat inverter cu pompa si cele fara pompa sunt potrivite pentru a deservi diferite persoane, in functie de marca si marca. Depinde de domnia voastra sa afli care printre ele functioneaza cel mai bine.

Cele de putere scurta sunt cele care descarca aproape 20 de pinte pe zi sau mai putin. Acestea sunt cele mai potrivite cu destinatia de dormitoare sau bai. Vor putea de obicei sa elimine de la 50 la 50 de pinte pe zi de umiditate intre aer, ceea ce le face putin mai versatile cu scopul de utilizarea acasa domnia voastra Cele mai robuste portabile pot aspira 70 de pinte sau mai putin de umiditate pe zi printre aer.

Capacitatea rezervorului de apa va dicta cat de des iti trebui sa goliti unitatea. Daca rezervorul se umple, un senzor cu flotor printre interiorul rezervorului va efectua pentru unitatea sa se opreasca. Este remarcabil de stiut cu directia de o forta crescuta de a socate mai multe pinte pe zi de umiditate printre aer nu au dimensiuni ale rezervorului care sa se potriveasca, intrucat asta ar genera cu directia de volumul unitatii sa fie uriasa! In schimb, majoritatea celor de dimensiuni standard au rezervoare care contin doar aproape 1 galon de apa (unele contin mult mai putin si altele mai putin). Drept urmare, daca doriti cu directia de unitatea sa continue sa functioneze la valoarea maxima, iti trebui fie sa goliti rezervorul de mai multe ori pe zi, fie sa setati unitatea sa se goleasca continuu.

Exista, de asemenea, o functie de oprire automata care opreste aer conditionat inverter in acel caz cand recipientul de apa ar fi plin, o functie de resetare automata in caz de pana de curent si o functie de dezghetare automata cu privire la a proteja impotriva acumularii de gheata in interior. Exista 6 optiuni suplimentare de drenare - manuala sau continua si se afla si un furtun de scurgere inclus.

7 pana la 12 litri - cesta este o capacitate mica. Un aparat frigorific de aceasta cantitate ar fi potrivit cu scopul de o singura persoana care locuieste intr-un apartament mic, care cauta un aparat usor si portabil cu scopul de a rezolva o problema usoara de umiditate - sa spunem cu privire la mucegaiul tinde sa se dezvolte si ii nevoie sa il gestionati.

Acest fenomen variaza foarte mult in functie de design, marime si rata de extractie. In general, desicantul utilizati mai multa potenta pe ora decat un prototip cu compresor, dar te ajuta pentru a functiona si mai eficient in eliminarea umiditatii, ceea ce inseamna cu directia de costurile tind sa se echilibreze.

Daca foloseste un aer conditionat inverter fara pompa, unitatea voi va depinde de gravitatie cu privire la a evacua apa, ceea ce va limiteaza la plasarea unitatii pe o suprafata ridicata cu scopul de o scurgere adecvata a apei. Dar cu o pompa are un sistem de pompare a apei, permitandu-va sa plasati unitatea oriunde doriti, fara restrictia unei pozitii ridicate.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult