Aer conditionat ldk

★★★★☆

Avem reduceri la aer conditionat ldk! Cele mai bune produse de cea mai buna calitate la preturi super mici. Alege-o pe cea care te atrage cel mai mult si bucura-te de ea! Robustetea sa, calitatea inalta a materialelor si pretul sau incredibil, face aer conditionat ldk sa fie o achizitie obligatorie.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De unde sa cumperi Aer conditionat ldk?

Acesta ar fi un dispozitiv relativ mic care directioneaza apa din rezervorul unui aer conditionat ldk. Pompa ar fi de obicei conectata la un furtun care iti scurge apa intr-o chiuveta, exterior sau in orisicare alt loc pe care il preferati.

Instalatie de scurgere continua Multi iti permit sa conectati un furtun si sa aruncati apa colectata direct la o scurgere de nivel scazut. Acest fapt va va feri de a goli singur rezervorul de apa sau va impiedica masina sa se umple si sa se opreasca daca nu sunteti prin preajma ca a o goli. Totusi, ii nevoie sa dezbateti cum iti functiona acest lucru in casa dumneavoastra. Cu aceasta functie uneori nu vin cu un furtun in cutie, in acest fel pentru iti trebui sa il includeti separat.

Nu uitati: daca scoateti printre 15 l si 20 l pe zi, este necesar sa aiba un rezervor cu o capacitate care sa faca fata - altfel il veti goli la orice cateva ore. 3l este minimul absolut, in moment ce 5l sau 6l iti vor permite sa goliti ceva mai putin.

Va indemnam sa inspectati si sa curatati aer conditionat ldk o data la 3 saptamani ca a goli galeata si ca a curata filtrul de aer. Majoritatea producatorilor au alerte si semnale vizuale incorporate ca a va reaminti.

Capacitatea rezervorului de apa va dicta cat de des va trebui sa goliti unitatea. Daca rezervorul se umple, un senzor cu flotor printre interiorul rezervorului va face pentru unitatea sa se opreasca. Este remarcabil de stiut pentru o putere crescuta de a elimina mai multe pinte pe zi de umiditate dintre aer nu au dimensiuni ale rezervorului care sa se potriveasca, deoarece asta ar efectua cu destinatia de masura unitatii sa fie uriasa! In schimb, majoritatea celor de dimensiuni standard au rezervoare care contin doar aproape 1 galon de apa (unele contin putin mai mult si altele mai putin). Drept urmare, daca doriti ca unitatea sa continue sa functioneze la valoarea maxima, iti trebui fie sa goliti rezervorul de mai multe ori pe zi, fie sa setati unitatea sa se goleasca continuu.

Toate fac aceeasi treaba de baza, dar se afla patru abordari diferite. Cele mai importanti si cele mai comune sunt modelele cu refrigerant sau compresor, care folositi o tehnologie similara cu cea a unui frigider sau congelator. Acestea aspira aerul si il racesc, condensand orice umiditate pe marimea ce trece printr-o serpentina refrigerata. Apa se scurge apoi si se alimenteaza in rezervorul de apa de dedesubt, in timp ce aerul este reincalzit si eliberat in incapere.

Dupa cum am mentionat, utilizati tehnologia peltier in sol de desicant sau agent frigorific. Aceasta tehnologie, cunoscuta si sub numele de termo-electrica, foloseste electricitatea cu privire la a crea o diferenta de temperatura mare si a conduce dezumidificarea. In moment ce aer conditionat ldk peltier se lupta cu privire la eficienta, acestea sunt de obicei foarte silentioase.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult