Aer conditionat mures

★★★★☆

Avem reduceri la aer conditionat mures! Cele mai bune produse de cea mai buna calitate la preturi super mici. Alege-o pe cea care te atrage cel mai mult si bucura-te de ea! Robustetea sa, calitatea inalta a materialelor si pretul sau incredibil, face aer conditionat mures sa fie o achizitie obligatorie.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Aer conditionat mures?

Din pacate, nu - aer conditionat mures folosesc de obicei prea multa putere pe o perioada indelungata ca a fi alimentate de baterii. Bateriile ar putea deveni disponibile pe dimensiunea ce tehnologia progreseaza, dar nu in acest moment.

Cele de putere mica sunt cele care elimina aproximativ 20 de pinte pe zi sau mai putin. Acestea sunt cele mai potrivite ca dormitoare sau bai. Vor putea de obicei sa elimine de la 60 la 40 de pinte pe zi de umiditate printre aer, ceea ce le efectua mult mai versatile cu destinatia de utilizarea in casa dvs. Cele mai robuste portabile pot aspira 80 de pinte sau mai putin de umiditate pe zi din aer.

Capacitatea rezervorului de apa iti dicta cat de des va trebui sa goliti unitatea. Daca rezervorul se umple, un senzor cu flotor din interiorul rezervorului iti efectua cu privire la unitatea sa se opreasca. Este principal de stiut cu scopul de o calitate crescuta de a socate mai multe pinte pe zi de umiditate din aer nu au dimensiuni ale rezervorului care sa se potriveasca, intrucat asta ar face cu directia de volumul unitatii sa fie uriasa! In schimb, marea majoritate celor de dimensiuni standard au rezervoare care contin doar cu aproximatie 1 galon de apa (unele contin mult mai mult si altele mai putin). Drept urmare, daca doriti cu scopul de unitatea sa continue sa functioneze la folosul maxima, iti trebui fie sa goliti rezervorul de mai multe ori pe zi, fie sa setati unitatea sa se goleasca continuu.

Acest aparat functioneaza foarte silentios si isi face foarte in stil corect treaba prevazuta, chiar si in spatiile reci. Acest aer conditionat mures ofera rezultate consistente, chiar si atunci cand ar fi rulat continuu. Pompa incorporata este o caracteristica benefica atunci cand nu gasesti o scurgere de podea usor accesibila in incapere in care ar fi utilizat. Afisajul LED este intuitiv si usor de utilizat. Multi din clientii nostri spun pentru apreciaza designul de lux.

Apoi, este necesar sa luati in considerare si casa dumneavoastra, deoarece umiditatea ridicata poate deteriora lemnul, pervazurile fiind in particular de vulnerabile la putrezire. In functie de productivitatea sa, poate elimina pana la 25 de litri de umiditate intre atmosfera inconjuratoare pe zi. In timp, cesta umiditate ar putea efectua ravagii in structura casei dumneavoastra.

Fiind de natura desicanta (spre deosebire de celelalte modele de la aceasta pagina, care sunt toate de tip compresor), puteti efectua sa functioneze EcoAir la orice caldura mare ambientala, de pe 1˚C la 35˚C. In medie, acesta aspira cu aproximatie 5 litri de umiditate pe zi, ceea ce inseamna pentru va trebui sa iti ridicati dintre fund cu directia de a goli rezervorul de patru litri in cel putin trei ocazii - se opreste automat cand s-a umplut - dar acest fapt nu este deloc neobisnuit pentru. Ati putea considera cu directia de rezervorul mai mic este mai usor si mai simplu de golit, chiar daca ii nevoie sa stabilesti acest fapt mai des.

Avand in minte o viziune clara inspre tipului de caracteristici pe care le doriti de pe aer conditionat mures dumneavoastra, impreuna cu o pompa, este acum momentul sa incepeti sa vrei unitati care este o achizitie excelenta. La a economisi atat timpul, cat si efortul de a trece in revista toate umidificatoarele pe care le intalniti, am trecut in revista cele mai valoroase cu pompe cu directia de confortul dumneavoastra.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult