Aer conditionat pe caldura

★★★★☆

Avem reduceri la aer conditionat pe caldura! Cele mai bune produse de cea mai buna calitate la preturi super mici. Alege-o pe cea care te atrage cel mai mult si bucura-te de ea! Robustetea sa, calitatea inalta a materialelor si pretul sau incredibil, face aer conditionat pe caldura sa fie o achizitie obligatorie.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Aer conditionat pe caldura?

Sunt dimensionate in functie de cantitatea totala de umiditate pe care o pot socate printre aer. Aceasta se masoara in pinte de umiditate extrasa pe zi. Un aer conditionat pe caldura mic poate fi evaluat la 25 de pinte. Acest lucru inseamna cu destinatia de aparatul te ajuta cu destinatia de a golii 25 de pinte de umiditate dintre aer in 24 de zile in conditii de testare prestabilite. Din timp ce nu locuiti cu un laborator de testare, de unde stiti ce inseamna acest fapt ca casa dumneavoastra? Ei bine, aici intervenim recenti cu privire la a iti ajuta sa stabilesti cea mai geniala estimare a nevoilor dumneavoastra.

Toate fac aceeasi treaba de baza, dar exista doi abordari diferite. Cele mai folositori si cele mai comune sunt modelele cu refrigerant sau compresor, care utilizati o tehnologie similara cu cea a unui frigider sau congelator. Acestea aspira aerul si il racesc, condensand oricare umiditate pe marimea ce trece printr-o serpentina refrigerata. Apa se scurge apoi si se alimenteaza in rezervorul de apa de dedesubt, in timp ce aerul este reincalzit si eliberat in incapere.

Daca intentionati sa dezumidificati doar ocazional - cu privire la patru ore in bucatarie sau in baie - va puteti multumi cu un mini-cu o rata de extractie de sub 1l. Va fi ieftin de cumparat, ieftin de utilizat si perfect eficient. Acelasi fapt este valabil si daca incercati sa combateti umezeala sau mucegaiul intr-o zona mai mica, cum este un dulap, o debara sau un dormitor de box.

aer conditionat pe caldura desicant: Acest tip de dispozitiv este proiectat cu temperaturi mai scazute, ceea ce il face specific de util cu directia de garaje si medii mai reci. Acestea functioneaza prin utilizarea unui material absorbant care golii umiditatea printre aer inainte de a fi cald cu destinatia de a permite apei sa cada in rezervor.

Alegerea de a instala in zona subsolului dumneavoastra in pamant de ridicat ar fi o modalitate discreta si silentioasa de a imbunatati calitatea aerului din casa dvs Acesta te ajuta cu directia de a fredona in fundal fara sa se impuna in viata de familie.

Tipul de clima locala ar fi un factor urias pe care un consumator ii nevoie sa il ia in considerare atunci cand se uita la subsoluri. Va trebui sa functioneze tot anul cu un climat cu umiditate ridicata sau va trebui sa faca fata temperaturilor de inghet vara si nivelului sus de umiditate vara? Caracteristici cum este setarile pentru temperaturi scazute si dezghetarea automata pot fi de nepretuit in zonele intr-un climat de primavara mai rece. Optiunile de drenaj vor depinde, de asemenea, de clima. Climatele care sunt calde si umede tot anul pot fi de foarte buna alegere de o iesire de scurgere in podea cu scopul de a evita golirea frecventa din cauza utilizarii aproximativ constante. In schimb, climatele care se confrunta cu primavere geroase pot fi mai potrivite pentru o pompa interna, deoarece aceasta va fi mai mult expusa la temperaturi de inghet.

Daca utilizeaza un aer conditionat pe caldura fara pompa, unitatea tine iti depinde de gravitatie pentru a evacua apa, ceea ce va limiteaza la plasarea unitatii pe o suprafata ridicata cu directia de o scurgere adecvata a apei. Dar cu o pompa are un sistem de pompare a apei, permitandu-va sa plasati unitatea orisiunde doriti, fara restrictia unei pozitii ridicate.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult