Aparat pentru umidificarea aerului

★★★★☆

Avem reduceri la aparat pentru umidificarea aerului! Cele mai bune produse de cea mai buna calitate la preturi super mici. Alege-o pe cea care te atrage cel mai mult si bucura-te de ea! Robustetea sa, calitatea inalta a materialelor si pretul sau incredibil, face aparat pentru umidificarea aerului sa fie o achizitie obligatorie.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De unde sa cumperi Aparat pentru umidificarea aerului?

Retineti cu privire la majoritatea aparat pentru umidificarea aerului nu au o pompa, precum masina domnia voastra de spalat vase. Excesul de apa iti trebui frecvent sa fie drenat manual sau directionat inspre o scurgere gravitationala. Cu cat apa sta mai putin timp in colectia sunt, cu atat mai mult se vor dezvolta mucegai, mucegai si bacterii.

Toate fac aceeasi treaba de baza, dar exista patru abordari diferite. Cele mai indrazneti si cele mai comune sunt modelele cu refrigerant sau compresor, care utilizeaza o tehnologie similara cu cea a unui frigider sau congelator. Acestea aspira aerul si il racesc, condensand orisicare umiditate pe masura ce trece printr-o serpentina refrigerata. Apa se scurge apoi si se alimenteaza in rezervorul de apa de dedesubt, in moment ce aerul ar fi reincalzit si eliberat in incapere.

Fiind de natura desicanta (spre deosebire de celelalte modele de pe aceasta pagina, care sunt toate de tip compresor), puteti genera sa functioneze EcoAir la oricare temperatura mare ambientala, de pe 1˚C la 35˚C. In medie, acesta aspira aproximativ 6 litri de umiditate pe zi, ceea ce inseamna cu scopul de iti trebui sa va ridicati din fund pentru a goli rezervorul de cinci litri in cel putin doi ocazii - se opreste automat cand s-a umplut - dar acest lucru nu este deloc neobisnuit pentru. Ati putea considera cu destinatia de rezervorul mai mic ar fi mai usor si mai usor de golit, chiar daca ii nevoie sa realizezi acest fenomen mai des.

Luati in considerare consumul de energie. Multe aparat pentru umidificarea aerului sunt energofage, ceea ce inseamna cu scopul de va vor costa pe factura de energie. La a reduce cheltuielile de functionare, cautati modelele care sunt certificate Energy Star, ceea ce inseamna pentru sunt cu cu aproximatie 15% mai eficiente decat alte optiuni.

Acest fapt se datoreaza faptului ca, cu cat caldura mare si nivelul de umiditate sunt mai ridicate, cu atat mai eficient va functiona un agent frigorific. Asadar, daca are o calitate de 18 litri, acest fenomen nu inseamna ca ii nevoie sa va asteptati ca acesta sa extraga 18 litri de apa pe zi din casa dumneavoastra.

functioneaza prin eliminarea excesului de apa din aerul inconjurator, mentinand nivelul de umiditate scazut, ceea ce ajuta la reducerea cresterii mucegaiului si a peretilor umezi. Sunt destul de usor de utilizat (in esenta, este necesar doar sa le porniti si sa le opriti), nu sunt prea costisitoare cu destinatia de functionare si, cu privire deosebire de versiunile mai vechi, sunt acum mai silentioase cu directia de niciodata. Acestea nu trebuie confundate cu umidificatoarele, care completa umiditate in mediile uscate.

Exista aparat pentru umidificarea aerului la toate nivelurile de marime, iar cele mai multe sunt clasificate in functie de metrii patrati pe care ii deservesc. Atunci cand alegeti, estimati aproape masura camerei cu privire la care aveti necesitate de el, ceea ce iti va ajuta sa determinati cea mai geniala masura cu privire la dumneavoastra. Daca doriti sa fiti mai sigur, selectati patru care are o calitate simplu mai scurta decat cea ceruta de spatiu, cu destinatia de a iti asigura de eficienta sa.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult