Aparat umidificare aer

★★★★☆

Avem reduceri la aparat umidificare aer! Cele mai bune produse de cea mai buna calitate la preturi super mici. Alege-o pe cea care te atrage cel mai mult si bucura-te de ea! Robustetea sa, calitatea inalta a materialelor si pretul sau incredibil, face aparat umidificare aer sa fie o achizitie obligatorie.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Aparat umidificare aer?

Cumpararea unui aparat umidificare aer ar trebui sa fie o sarcina simpla, dar primim mereu cereri de asistenta de pe cumparatori care se straduiesc sa isi dea seama ce exceptional au lipsa de pe noul lor to, in exterior de reducerea umiditatii si eliminarea umezelii.

Deci, de unde incepeti sa cumparati? In timp ce dimensiunea spatiului voi va fi cel mai mare factor decisiv, alte caracteristici includ nivelul de zgomot, eficienta energetica si cat de simplu este sa programati sau sa carati rezervorul de apa undeva ca a se scurge.

In general, folositi fie un compresor, fie un rotor desicant cu scopul de a condensa umiditatea din aerul aspirat in aparat. Compresoarele sunt cele mai comune, dar ar fi probabil sa nu functioneze la temperaturi sub 41 de grade Fahrenheit si va trebui sa monitorizati bobina cu scopul de a iti asigura pentru nu ingheata. Ambele tipuri sunt clasificate in functie de cantitatea de umiditate pe care o pot extrage dintre aer in fiecare zi. Cele mici, portabile, golii in jur de 13 sau 14 uncii de apa pe zi, in moment ce unitatile mai mari ar putea golii 50 sau 40 de pinte pe zi. Cele pentru intreaga casa pot extrage pana la 95 de pinte pe zi.

aparat umidificare aer pe care il avem ca dvs. aici ar fi un model admirabil de pe Vremi. Acest model functioneaza cu facilitate la temperaturi scazute, ceea ce il genera o alegere excelenta pentru subsolul sau garajul dumneavoastra, atata timp cat caldura camerei de acolo nu scade sub 40°F. Totusi, acesta nu este singurul motiv cu directia de care ar trebui sa-l cumparati, intrucat functioneaza foarte silentios si este cu aproximatie sigur cu scopul de nu iti va deranja nici acasa.

Cu exceptia mini, mereu nu se afla o diferenta de greutate prea mica printre modelele capabile sa elimine mai multe pinte pe zi fata de unitatile cu capacitati mai limitate de eliminare a umiditatii.

Setarea cu privire la haine Daca nu ai un uscator de lenjerii si este prea frig cu directia de a atarna hainele ude exterior (sau daca nu aveti acces la o gradina sau la un balcon unde ati putea pune o franghie cu scopul de rufe), in acel caz va te ajuta cu directia de a ajuta sa va uscati hainele. Unele vin cu o setare cu destinatia de spalatorie, dar puteti folosi oricare ca acest fenomen daca al dvs. nu are una.

aparat umidificare aer desicant: Acest tip de dispozitiv este proiectat cu temperaturi mai scazute, ceea ce il genera unic de trebuincios cu privire la garaje si medii mai reci. Acestea functioneaza prin utilizarea unui material absorbant care elimina umiditatea dintre aer inainte de a fi incalzit pentru a permite apei sa cada in rezervor.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult