Dezumidificator aer

★★★★☆

Avem reduceri la dezumidificator aer! Cele mai bune produse de cea mai buna calitate la preturi super mici. Alege-o pe cea care te atrage cel mai mult si bucura-te de ea! Robustetea sa, calitatea inalta a materialelor si pretul sau incredibil, face dezumidificator aer sa fie o achizitie obligatorie.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Ce pret are Dezumidificator aer?

Sa incepem cu functia de dezumidificator aer. Este capabil sa extraga 20 de litri pe zi, ceea ce il efectua unul din modelele cu cea mai mare forta de la cesta liste (cel putin in conditii ideale). De asemenea, are un rezervor de apa mare, de patru litri, astfel incat nu va trebui sa il goliti atat de des.

Cei mai multi intre actuali sunt familiarizati cu acea senzatie neplacuta de umezeala care se strecoara pe sub piele si va umple narile in momentul cand intri intr-o incapere. Alte semne vor putea fi observate in tot spatiul de locuit. Prezenta oricaruia printre acestea este un indicator clar ca aveti nevoie de.

Exista 6 tipuri principale: cu agent frigorific si cu desicant. Un agent frigorific filtreaza aerul care apoi atinge serpentinele reci din interiorul aparatului. Apa se condenseaza si se scurge intr-un rezervor, cu destinatia de a fi golit in acel caz cand este plin.

Ceea ce inseamna cu directia de domnia voastra ca, daca intentionati sa lasati dezumidificator aer sa functioneze cu privire la perioade prelungite de timp, iti trebui sa va asigurati cu scopul de ati prevazut o modalitate de scurgere a apei, fie cu destinatia de este vorba de o scurgere interna in podea, de o galeata sau un rezervor foarte mare, de o chiuveta sau de o fereastra exterioara. Cumpararea cu o pompa incorporata face aceasta sarcina mult mai usoara. Daca ar fi furnizat fara un furtun de scurgere, iti puteti face doi singur cu o lungime potrivita de furtun de gradina.

Daca intentionati sa dezumidificati doar ocazional - cu scopul de unul sau doi ore in bucatarie sau in baie - iti puteti multumi intr-un mini-cu o rata de extractie de sub 1l. Va fi convenabil de cumparat, ieftin de utilizat si perfect eficient. Acelasi fapt ar fi valabil si daca incercati sa combateti umezeala sau mucegaiul intr-o zona mai mica, cum ar fi un dulap, o debara sau un dormitor de box.

Tipul de climatul locala este un factor urias pe care un consumator trebuie sa il ia in considerare atunci cand se uita la subsoluri. Va trebui sa functioneze tot anul intr-un climat cu umiditate ridicata sau iti trebui sa faca fata temperaturilor de inghet vara si nivelului ridicat de umiditate vara? Caracteristici cum ar fi setarile ca temperaturi scazute si dezghetarea automata pot fi de nepretuit in zonele cu un climat de iarna mai rece. Optiunile de drenaj vor depinde, de asemenea, de clima. Climatele care sunt calde si umede tot anul pot fi de folos de o iesire de scurgere in podea cu scopul de a evita golirea frecventa din cauza utilizarii cu aproximatie constante. In schimb, climatele care se confrunta cu ierni geroase pot fi mai potrivite cu scopul de o pompa interna, deoarece cesta va fi mai putin expusa la temperaturi de inghet.

O alta intrebare populara este cea care inconjoara optiunile de drenaj cu directia de dezumidificator aer. Este probabil sa fi observat cu directia de unele modele sunt livrate cu ceea ce se numeste o pompa incorporata, care este, in esenta, o caracteristica care faciliteaza indepartarea si eliminarea apei colectate.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult