Dezumidificator cu pastile

★★★★☆

Avem reduceri la dezumidificator cu pastile! Cele mai bune produse de cea mai buna calitate la preturi super mici. Alege-o pe cea care te atrage cel mai mult si bucura-te de ea! Robustetea sa, calitatea inalta a materialelor si pretul sau incredibil, face dezumidificator cu pastile sa fie o achizitie obligatorie.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Dezumidificator cu pastile?

Intelegeti-va spatiul. Capacitatea unui dezumidificator cu pastile se masoara de obicei in pinte pe 24 de ore, conform programului Energy Star al EPA, iar aceasta cifra ar fi cruciala pentru a afla modelul potrivit. Doi lucruri au impact asupra capacitatii de care vei avea nevoie: masura camerei si umiditatea relativa. Cele mai multe camere mici si medii au necesitate de 20 pana la 60 de pinte, in timp ce camerele mai folositori au posibil nevoie de 30 pana la 80 sau mai mult. Spatiile exceptional de umede sau umede vor avea necesitate chiar mai mult. (Energy Star are un grafic indispensabil care explica eficienta adecvata).

Capacitatea rezervorului de apa va dicta cat de des iti trebui sa goliti unitatea. Daca rezervorul se umple, un senzor cu flotor din interiorul rezervorului va face cu destinatia de unitatea sa se opreasca. Este de baza de stiut cu destinatia de o capacitate crescuta de a elimina mai multe pinte pe zi de umiditate printre aer nu au dimensiuni ale rezervorului care sa se potriveasca, intrucat asta ar face ca marimea unitatii sa fie uriasa! In schimb, majoritatea celor de dimensiuni standard au rezervoare care contin doar cu aproximatie 1 galon de apa (unele contin mult mai mult si altele mai putin). Drept urmare, daca doriti pentru unitatea sa continue sa functioneze la capacitatea maxima, iti trebui fie sa goliti rezervorul de mai multe ori pe zi, fie sa setati unitatea sa se goleasca continuu.

Cu toate acestea, daca subsolul tine nu este eficient etansat sau izolat impotriva intemperiilor sau izolat, temperaturile de inghet printre durata iernii pot avea un efect chiar si cu privire celui mai bun ca subsoluri. Acum daca cumperi caz, cu setari de dezghetare automata si temperaturi scazute iti fi crucial pentru a-l mentine in functiune.

Fiecare dezumidificator cu pastile intre recenzia noastra utilizati un compresor impreuna intr-un ventilator. Prin urmare, ii nevoie sa va asteptati la un nivel de zgomot de iesire ori de cate ori foloseste aparatul de dezumidificare.

Acestea pot impiedica inghetarea sau inghetarea la temperaturi de pana la 41 de grade Fahrenheit. Acest fapt poate permite o utilizare continua pe tot parcursul anotimpurilor. De asemenea, reduce riscul de deteriorare potentiala din cauza ghetii si a inghetului.

Alegerea de a instala in zona subsolului tine in sol de sus este o modalitate discreta si silentioasa de a imbunatati calitatea aerului din casa dumneavoastra Acesta poate fredona in fundal fara sa se impuna in viata de familie.

Desi nu ne simtim calificati ca a oferi o recomandare specifica, putem oferi cateva sfaturi. Aproape sigur veti prefera sa cautati un prototip cu alegere de drenaj continuu si o putere mai mare decat marea majoritate aparatelor rezidentiale. Eficienta energetica este, de asemenea, esentiala, deoarece este probabil sa gasesti nevoie sa zidesti sa functioneze dezumidificator cu pastile cu privire la perioade mai lungi de timp decat un proprietar obisnuit.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult