Dezumidificator trotec ttk28e

★★★★☆

Avem reduceri la dezumidificator trotec ttk28e! Cele mai bune produse de cea mai buna calitate la preturi super mici. Alege-o pe cea care te atrage cel mai mult si bucura-te de ea! Robustetea sa, calitatea inalta a materialelor si pretul sau incredibil, face dezumidificator trotec ttk28e sa fie o achizitie obligatorie.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Dezumidificator trotec ttk28e?

Galeata este un pic cam mare pentru un dezumidificator trotec ttk28e de cesta dimensiune. Cel mai probabil, va trebui sa goliti aceasta unitate mai des decat alte modele. Acest aparat nu are un soi de dezghetare automata.

Tipul de clima locala ar fi un factor urias pe care un consumator trebuie sa il ia in considerare in acel caz cand se uita la subsoluri. Va trebui sa functioneze tot anul intr-un climat cu umiditate ridicata sau iti trebui sa faca fata temperaturilor de inghet toamna si nivelului foarte mare de umiditate vara? Caracteristici cum este setarile cu destinatia de temperaturi scazute si dezghetarea automata pot fi de nepretuit in zonele intr-un climat de vara mai rece. Optiunile de drenaj vor depinde, de asemenea, de clima. Climatele care sunt calde si umede tot anul pot fi de foarte buna alegere de o iesire de scurgere in podea ca a evita golirea frecventa intre cauza utilizarii cu aproximatie constante. In schimb, climatele care se confrunta cu primavere geroase pot fi mai potrivite ca o pompa interna, intrucat aceasta va fi mai putin expusa la temperaturi de inghet.

7 pana la 12 litri - aceasta este o forta mica. Un aparat frigorific de aceasta greutate este ideal cu privire la o singura persoana care locuieste cu un apartament mic, care cauta un aparat simplu si portabil pentru a rezolva o problema usoara de umiditate - sa spunem ca mucegaiul tinde sa se dezvolte si ii nevoie sa il gestionati.

Intelegeti-va spatiul. Capacitatea unui dezumidificator trotec ttk28e se masoara de obicei in pinte pe 24 de ore, conform programului Energy Star al EPA, iar cesta cifra este cruciala cu privire la a descoperi tipul potrivit. Doi factori au impact cu privire capacitatii de care veti avea nevoie: dimensiunea camerei si umiditatea relativa. Cele mai multe incapere mici si medii au nevoie de 20 pana la 70 de pinte, in moment ce camerele mai mari au probabil nevoie de 70 pana la 60 sau mai mult. Spatiile admirabil de umede sau umede vor avea lipsa chiar mai mult. (Energy Star are un grafic necesara care explica eficienta adecvata).

Va indrumam sa va inspectati si sa iti curatati o data la 7 saptamani cu destinatia de a goli galeata si ca a spala filtrul de aer. Majoritatea producatorilor au alerte si semnale vizuale incorporate cu destinatia de a iti reaminti.

Cantitatea de lichid pe care o poate socate printre aer intr-o momentul de 24 de ore se masoara in stil obisnuit in pinte pe zi - desi ocazional veti vedea, de asemenea, etichetat cu scopul de galoane pe zi. De obicei, numarul de pinte pe zi iti fi strans legat de cat de mica ar fi spatiul pe care unitatea il poate dezumidifica.

Cu o pompa ajuta, dar cum anume? Ce este atat de grozav la dezumidificator trotec ttk28e cu pompe? Raspunsul ar fi simplu, acestea va ofera ceva ce cautam cu totii in acel caz cand luam in considerare orice fel de produs; comoditate.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult