Dezumidificator uscare haine

★★★★☆

Avem reduceri la dezumidificator uscare haine! Cele mai bune produse de cea mai buna calitate la preturi super mici. Alege-o pe cea care te atrage cel mai mult si bucura-te de ea! Robustetea sa, calitatea inalta a materialelor si pretul sau incredibil, face dezumidificator uscare haine sa fie o achizitie obligatorie.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Dezumidificator uscare haine?

Luati in considerare consumul de energie. Multe dezumidificator uscare haine sunt energofage, ceea ce inseamna cu destinatia de va vor costa pe factura de energie. Pentru a reduce cheltuielile de functionare, doresti modelele care sunt certificate Energy Star, ceea ce inseamna cu directia de sunt cu aproximativ 15% mai eficiente decat alte optiuni.

Setarea cu destinatia de haine Daca nu ai un uscator de rufe si este prea frig cu privire la a atarna hainele ude afara (sau daca nu aveti acces la o gradina sau la un balcon unde ati putea pune o franghie cu scopul de rufe), atunci iti te ajuta cu privire la a ajuta sa iti uscati hainele. Unele vin cu o setare cu privire la spalatorie, dar puteti folosi oricare cu privire la acest fapt daca al dvs. nu are una.

Deci, de unde incepeti sa cumparati? In moment ce marimea spatiului dumneavoastra iti fi cel mai mica factor decisiv, alte caracteristici includ nivelul de zgomot, capacitatea energetica si cat de simplu este sa programati sau sa carati rezervorul de apa undeva cu directia de a se scurge.

Un dezumidificator uscare haine elimina excedentul de umiditate dintre aerul din interiorul locuintei dvs., care te ajuta cu directia de a fi deosebit de umed in momentul verii. Acesta te ajuta cu directia de a genera mai usor sa adormiti, te ajuta pentru a preveni problemele importante a aerului printre interior, poate dvs la distanta mirosurile de mucegai, poate alunga insectele si va te ajuta cu privire la a ajuta sa iti simtiti mai confortabil in general.

In cazul desicantului, pe de alta parte, un material adsorbant extrage apa printre aer, care o incalzeste inainte de a se scurge in rezervor. Potrivit expertilor, cele frigorifice sunt mai potrivite cu scopul de temperaturi ridicate, in timp ce cele cu desicant functioneaza mai corect la temperaturi mai scazute (cum ar fi, de exemplu, un subsol sau un pod neincalzit).

Capacitatea rezervorului de apa iti dicta cat de des va trebui sa goliti unitatea. Daca rezervorul se umple, un senzor cu flotor intre interiorul rezervorului va realiza cu directia de unitatea sa se opreasca. Este remarcabil de stiut pentru o putere crescuta de a elimina mai multe pinte pe zi de umiditate intre aer nu au dimensiuni ale rezervorului care sa se potriveasca, intrucat asta ar efectua cu destinatia de dimensiunea unitatii sa fie uriasa! In schimb, marea majoritate celor de dimensiuni standard au rezervoare care contin doar aproape 1 galon de apa (unele contin putin mai putin si altele mai putin). Drept urmare, daca doriti cu destinatia de unitatea sa continue sa functioneze la valoarea maxima, iti trebui fie sa goliti rezervorul de mai multe ori pe zi, fie sa setati unitatea sa se goleasca continuu.

dezumidificator uscare haine cu pompa tind sa aiba costuri initiale si de intretinere mai mari, deoarece au mai multe piese care impune reparatii si intretinere. Toate trebuie sa stocheze sau sa evacueze apa pe care o colecteaza si se vor opri automat daca nu pot realiza acest lucru.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult