Ventilatoare cu apa

★★★★☆

Avem reduceri la ventilatoare cu apa! Cele mai bune produse de cea mai buna calitate la preturi super mici. Alege-o pe cea care te atrage cel mai mult si bucura-te de ea! Robustetea sa, calitatea inalta a materialelor si pretul sau incredibil, face ventilatoare cu apa sa fie o achizitie obligatorie.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Ventilatoare cu apa?

Exista ventilatoare cu apa la toate nivelurile de marime, iar cele mai multe sunt clasificate in functie de metrii patrati pe care ii deservesc. Atunci cand alegeti, estimati aproape dimensiunea camerei cu privire la care aveti necesitate de el, ceea ce va va ajuta sa determinati cea mai fantastica dimensiune pentru dumneavoastra. Daca doriti sa fiti mai sigur, selectati trei care are o forta usor mai mare decat cea ceruta de spatiu, pentru a va asigura de productivitatea sa.

Din nou, daca subsolul dumneavoastra ar fi conceput ca a fi un spatiu de locuit confortabil sau chiar un dormitor de rezerva, caldura mare iti fi mai putin pentru sigur mai calda. O izolatie suplimentara, un sistem de incalzire eficient si o etansare folosul a ferestrelor vor lasa temperatura aerului mai stabila. Prin urmare, cesta iti fi mai mult predispusa la fluctuatii extreme cauzate de efectele mediului exterior. In aceste conditii, cel mai probabil, dvs. nu va fi expus la temperaturi de inghet.

Fiind de natura desicanta (spre deosebire de celelalte modele de la cesta pagina, care sunt toate de tip compresor), puteti efectua sa functioneze EcoAir la fiecare caldura ambientala, de pe 1˚C la 35˚C. In medie, acesta aspira aproape trei litri de umiditate pe zi, ceea ce inseamna pentru iti trebui sa iti ridicati dintre fund cu directia de a goli rezervorul de unul litri in cel putin patru ocazii - se opreste automat cand s-a umplut - dar acest fenomen nu este deloc neobisnuit pentru. Ati putea considera cu directia de rezervorul mai mic ar fi mai simplu si mai simplu de golit, chiar daca trebuie sa zidesti acest fenomen mai des.

Am mai spus-o inainte si o vom spune printre nou. Frigidaire ar fi o marca de ventilatoare cu apa de top si face unele printre cele mai traditionale pe care le vei intalni. Produsele lor sunt in mod corect prefacute si ofera un amestec bun de pret si performanta.

In cazul desicantului, pe de alta parte, un material adsorbant extrage apa printre aer, care o incalzeste inainte de a se scurge in rezervor. Potrivit expertilor, cele frigorifice sunt mai potrivite cu destinatia de temperaturi ridicate, in moment ce cele cu desicant functioneaza mai bine la temperaturi mai scazute (cum ar fi, de exemplu, un subsol sau un pod neincalzit).

Cronometru Va permite sa programati sa porneasca si/sau sa se opreasca dupa un careva interval de timp. Acest fenomen v-ar putea ajuta sa economisiti bani daca ai un tarif care ofera potenta mai ieftina la anumite ore dintre zi sau daca doriti sa-l lasati pornit cu scopul de cinci zile dupa ce iesiti afara, dar nu gasesti necesitate de el toata ziua. Totusi, s-ar putea sa va fie mai usor sa setati umidostatul sau sa folositi setarea automata, daca are una.

Din timp ce apa din aceste ventilatoare cu apa ar fi pompata, apa poate fi drenata cu nepasare prin furtunuri mai lungi, care au o lungime de cu aproximatie 15 picioare. Acest tip de unitate va avea o radiata de actiune mai mica in toata casa. Nu vei fi restrictionat sa plasati unitatea cu aproximatie de scurgere si poate fi pusa cu aproximatie incotro in jurul casei.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult