Ventilatoare portabile

★★★★☆

Avem reduceri la ventilatoare portabile! Cele mai bune produse de cea mai buna calitate la preturi super mici. Alege-o pe cea care te atrage cel mai mult si bucura-te de ea! Robustetea sa, calitatea inalta a materialelor si pretul sau incredibil, face ventilatoare portabile sa fie o achizitie obligatorie.

Top 10 vanzari

👉 VEZI MAI MULTE 👈

Cat costa Ventilatoare portabile?

In procedeu ideal, ventilatoare portabile iti merge in timp ce dormiti, cu privire la a controla calitatea aerului in momentul cand petreceti cel mai putin timp in dormitor. Dincolo de asta, in functie de clima dvs., ar fi probabil sa doriti sa functioneze in sezoanele cu precipitatii sporite cu scopul de a mentine umiditatea scazuta in momentul cand gasesti cea mai scurta nevoie de ea.

Nu uitati: daca scoateti din 15 l si 20 l pe zi, este necesar sa aiba un rezervor cu o marime care sa faca fata - altfel il vei goli la fiecare patru ore. 3l ar fi minimul absolut, in moment ce 5l sau 6l va vor permite sa goliti ceva mai putin.

Puteti seta aparatul sa functioneze continuu, unde iti functiona pana cand galeata de scurgere ar fi plina, timp in care aparatul se va opri, sau puteti seta un nivel de umiditate dorit pe panoul de control. Cand acel nivel tel este atins, unitatea se iti opri. Galeata de scurgere te ajuta cu destinatia de a fi golita manual, dar daca achizitionati separat un furtun de scurgere de 3/4 de inch si il conectati la unitate (asigurandu-va cu destinatia de acesta alimenteaza o chiuveta sau o scurgere pe podea), se va goli automat.

Luati in considerare consumul de energie. Multe ventilatoare portabile sunt energofage, ceea ce inseamna cu scopul de iti vor costa pe factura de energie. Pentru a reduce cheltuielile de functionare, iti doresti modelele care sunt certificate Energy Star, ceea ce inseamna cu directia de sunt cu aproape 15% mai eficiente decat alte optiuni.

Nivelurile ridicate de umiditate printre casa, biroul sau garajul dvs. pot invita cei mai indezirabili oaspeti: mucegaiul si mucegaiul. Greu de eliminat si neplacut sa fii in preajma, cel mai in sortiment corect este sa impiedici aparitia acestor invadatori. In acest scop, ar fi un aparat esential in oricare spatiu cu niveluri ridicate de umiditate.

Daca intentionati sa dezumidificati doar ocazional - cu privire la doi zile in bucatarie sau in baie - va puteti multumi cu un mini-cu o rata de extractie de sub 1l. Va fi convenabil de cumparat, ieftin de utilizat si perfect eficient. Acelasi fenomen ar fi valabil si daca incercati sa combateti umezeala sau mucegaiul intr-o zona mai mica, cum este un dulap, o debara sau un dormitor de box.

Apreciem functia de dezghetare automata care opreste elementul de racire odata ce este detectat inghetul. Deoarece ventilatoarele raman pornite, aerul incalzit circula continuu, permitand dezghetarii aparatului sa se dezghete mai rapid. Acest ventilatoare portabile functioneaza foarte silentios. Este vizibil mai silentios decat altele pe care le-am folosit. Mai multe viteze ale ventilatorului sunt utile in functie de nevoile voi specialiste de utilizare.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult